Valitse sivu

Heips!

Ah nyt on mullakin blogi pystyssä. Jo vuoden päivät oon tästä haaveillut. Mutta nyt toivon mun elämän olevan vihdoin tarpeeksi hauskaa ja mielenkiintoista muillekin jaettavaksi, heh. Olen nimittäin lähdössä Australiaan vuodeksi vaihtoon. Blogin ei kuitenkaan ole tarkoitus keskittyä pelkästään Australian ympärille, vaan myös muihin elämän kommelluksiin ja mietiskelyihin. 


                                                                        

Blogia en tässä vaiheessa halua luokitella mihinkään tiettyyn kategoriaan, vaan pidän kaikki tiet avoinna. 😉 Tulen kirjottamaan blogia rennolla ja omannäköisellä otteella huumoria unohtamatta. Kirjoitan varmasti paljon fiiliksista ausseissa, mutta myös erilaisia aihepostauksia muihin asioihin liittyen.

Tässä välissä olisi ehkä hyvä kertoa vähän myös itsestäni. Ruudun takana kirjoittelee spontaani, utelias ja huonolla huumorilla varustettu naisen alku. En tiedä miksi kutsuisin itseäni, mutta jatketaan nyt tuolla nimityksellä eteenpäin. Asustelen tällä hetkellä Helsingissä, mutta vajaan kuukauden päästä koittaa muutto Melbourneen, Australiaan. Tai toisin sanoen Melbournen esikaupunkialueelle. Kouluni kuitenkin sijaitsee lähellä Melbournen ydinkeskustaa, joka tarkoittaa sitä, että koulumatkani on suhteellisen pitkä. Piti kyllä vähän silmiä hieraista ennen kuin uskoin, että minulle on käynyt näin uskomattoman hyvä tuuri perheeni ja sijainnin suhteen.

Melbourne on siis Australian eteläosassa sijaitseva noin 5 miljoonan ihmisen kaupunki. Se on Australian toiseksi suurin kaupunki Sydneyn jälkeen. Melbourne on tunnettu Australian kulttuuripääkaupunkina, joka kuulostaa aivan mahtavalta tälläiselle kulttuurifriikille. Myös upeita rantoja löytyy läheltä. Joten kaverit hei, tää tyttö pääsee myös surffaamaan!


Vaihtoon lähden YFU nimisen järjestön kautta. Ainakaan tähän mennessä ei ole tullut vastaan ongelmia järjestön kanssa, joten voin kyllä koko sydämestäni sitä suositella.  Meillä oli juuri jokunen viikko sitten YFU:n järjestämä valmennusleiri Virroilla, jossa sain tutustua aivan ihaniin ihmisiin. 

Eiköhän tämä riitä pikaisena esittelynä näin alkuun. Pidän itseni vielä tarpeeksi salaperäisenä, niin ehkä innostutte lukemaan mun jorinoita myös jatkossa, haha. Palaillaan taas pian!