Valitse sivu

Heipsun!

Taas vaihteeksi vähän pikaista päivittelyä. Ajan kulku ei ole sitten yhtään hidastanut, kun viime postauksestakin on kulunut jo melkein kaksi viikkoa. Niinpä tulin vähän kertomaan, mitä kaikkea olenkaan viime päivinä tehnyt.

Jalka on vihdoin alkanut parantumaan, ja jätinkin myös kepit pois jo viime viikonloppuna. Vieläkin se on vähän kipeä ajoittain, mutta koko ajan parempaan ollaan menossa.

1,5 viikkoa sitten sunnuntaina mentiin teatteriin katsomaan musikaalia nimeltään Priscilla – Queen of the desert. Jos joku ei ole tästä musikaalista ennen kuullut, niin lyhyesti sanottuna se kertoo 3 drag queenista, jotka matkaavat Sydneystä Alice Springsiin. Musiikki, puvustus ja näyttelijät olivat aivan huippuja, joten nautin siitä erittäin paljon. 

Ennen musikaalia… Taustalla näkyvät matkalla mukana olleet kepit, haha. Keppien kanssa sai teatterissa ainakin paljon huomiota ja ”erikoiskohtelua”, vaikka olikin tosi inhottavaa köpötellä siellä… 😀

Yhtenä päivänä käytiin leffassa katsomassa ”Game night” niminen leffa. Storyline oli vähän outo ja hukassa koko leffan ajan, joten en kyllä erityisesti suosittele. Pakko silti mainita, että monet jutut nauratti mua kyllä.. 😀

Syömässä Greensboroughissa raskaan viikon jälkeen…

Lauantaiaamun ”brunssilla” Elthamissa..

Meillä oli eilen maanantaina koulussa swimming carnival, jossa mun asuna oli basketball player.. 😀 Mun lisäksi meidän porukassa oli kaks muuta pelaajaa, kori, 3 cheerleaderia ja 3 tuomaria, haha. Lähdettiin aamulla busseilla Doncaster nimiseen paikkaan. Siellä sitten vietettiin päivä syöden ja jutellen. Uimaankin sai mennä halutessaan, muta itse päätin skippaa tän jalan takia liiat liikkumiset. Päivän aikana oli huomaamatta päässyt olkapäät vähän palaamaan, hups. Hauska muisto kuitenkin jäi päivästä.

Olisin laittanut tähän kuvan meidän porukasta, mutta en jotenkin teknisistä ongelmista saa sitä tähän. Tuohon mun asuun kuului ylisuuren paidan ja shortsien lisäksi myös sellainen afroperuukki. 😀 

Ja tässä vielä muodonmuutos kuva ylempään nähden, haha. Mulla on ollut tän vuoden aikana aikaa opetella uusia juttuja meikkauksen saralla, joten usein viikonloppuisin mulla on aina erilainen, usein aika näyttävä meikki… 

Viikonloput mulla on mennyt kavereiden kanssa ollessa.. Viimeisenä kahtena lauantaina olen molempina ollut kavereiden synttäribileissä, ja sunnuntaisin käynyt yleensä cityssä.

Tajusin tuossa, etten ole täällä blogin puolella kauheesti puhunut mun koulusta. En yleensä ota koulusta niin paljoa kuvia, joten se luultavasti johtunee siitä. 

Mutta tosiaan mulla on nyt menossa aussivuoden eka ja mun vika jakso koulussa. Täällä ausseissa olen year 12, joka on siis viimeinen high schoolin vuosi. Kouluaineet ovat hieman muuttunut viime vuodesta, sillä nyt opiskelen valokuvausta, mediaa, musiikkia, englantia ja kuvista. Näiden lisäksi mulla on myös study tunnit ja strive tunti. Study on vaan itsenäistä opiskelua ja strivessa vähän vaihtelevasta kaikkea.

Tänään me opeteltiin esimerkiksi laittamaan kravatti ja vaihtamaan autoon renkaat, haha. 

Okei, tässä taas oli tällanen epämääräinen höpöttelypostaus. Jos kenelläkään on ideoita tuleviin postauksiin, niin saa ihmeessä laittaa mulle viestiä. Monet asiat, jotka voi teistä tuntua hassuilta, vierailta tai mielenkiintoisilta, ovat mulle ihan arkipäivää, jonka takia en välttämättä edes tajua kirjoittaa kaikesta.

See ya! <3