Valitse sivu

Heippa!

Mun päässä on jo pitkään kutkuttanut ajatus, että haluaisin alkaa vloggaamaan. Niinpä nyt sitten vihdoin otin sen kameran mukaan mun päivään. Tässä olisi lopputulos… 

Olin aika kipeä tätä videota kuvatessani, mutta mitäs pienistä… Mietin jopa, haluanko edes julkaista tätä videota. ”Jos mä nyt sittenkin kuvaan vielä uuden.” Mutta niinhän se menee, ettei tässä maailmassa mitään saa aikaiseksi, jos ei vain aloita tekemään. Jostain se on vaan pakko aloittaa. Jossain kohdissa kamera heiluu aika pahasti, mutta älkää välittäkö siitä… Ensi videossa olen ottanut siitä opikseni haha. 

Olisin todella kiitollinen, jos tilaisit mun kanavan. (tuo ”0 tilaajaa” nimittäin näyttää todella surulliselta :D) 

Mulla on takaraivossa todella paljon uusia ideoita videoille, joten lisää on pian luvassa. 😉

See ya!