Valitse sivu

Viimeinen kokonainen kuukausi Suomessa pitkään aikaa on nyt takana päin.

Tämän kuun aikana olen…

juossut koko kuun paikasta toiseen pää kolmentena jalkana.

yrittänyt käydä mahdollisimman monessa paikassa ja tehdä kaikkia mahdollisia erilaisia asioita Suomessa. Ihan kuin olisin Suomessa vikaa kertaa elämässäni, vaikka en ole tietääkseni koko loppuelämäkseni Australiaan lähdössä. 

syönyt sushia ehkä pari kertaa liikaa.

addiktoitunut Rimakauhua ja rakkautta -sarjan vanhoihin jaksoihin. (Oon toivoton romantikko)

elänyt hetkessä nauttien ihanista ihmisistä ympärilläni.

nukkunut univelkoja jo valmiiksi varastoon. 😀

yrittänyt vähentää sosiaalisen median käyttöä! 

hyvästellyt niin monia mahtavia ihmisiä.

panikoinut pakkauksen suhteen. Jo kolme viikkoa ennen lähtöä mulla oli puolet mukaan lähtevästä omaisuudesta levällään ympäri kämppää.

 

Etenkin viimeisimmät päivät ovat menneet todella nopeasti. Mulla oli pari päivää sitten pienet läksärit, joita sitten järjestin alkuviikon. Tai no lähinnä maanantain… 😀 Silloin kavereiden kanssa leivottiin hikihatussa pari kakkua ja suunniteltiin muuta tarjoilua. Oli mahtavaa päästä vielä moikkaamaan osaa kavereista ennen lähtöä. Olihan siinä kyllä kiirettä, kun halusi jokaiselle ihmiselle vuorotellen jutella. Onneksi porukkaa tuli ja meni eri aikaa pitkin iltaa, joka helpotti suunnattomasti ajankäyttöä. Pari läheistä ystävää jäi vielä pidemmäksi aikaa, ja lähdettiin illalla (yöllä) metsästämään meille ruokaa keskustasta päin. Oli kyllä ihana ja rento päivä maailman parhaassa seurassa. Ehkä Suomeenkin palaaminen on helpompaa, kun tämän elämän täällä tietää saavansa jakaa niin upeiden ihmisten kanssa. 

Hyvästien hetkellä en edes tajunnut etten näe näitä ihmisiä vuoteen. Ihan kuin normaalihyvästely, jonka lopuksi tokaistaan, että ”nähdään huomenna koulussa.” Mutta kun väki alkoi pikku hiljaa hävitä, alkoi kyynel kirvellä silmäkulmaa. Tajusin etten oikeasti tule näkemään näitä ihmisiä pieneen ikuisuuteen.

Nyt voin kuitenkin hyvillä mielillä sanoa, että kaikki ”tärkeät” asiat on Suomessa hoidettu ennen lähtöä. Enää parit vaikeat hyvästelyt edessä…

Avaan mun vikaa kuukautta Suomessa vielä vähän kuvien merkeissä. 

Yksi päivä käytiin aivan ihanassa kahvilassa Aleksanterinkadulla!

Linnanmäellä on joka kesä pakko käydä… 

Cherietä tulee kyllä niin kova ikävä. <3

…Ja Fani ponia

Tässä mun hieman epämääräinen pätkiskakku Australia teemalla. 😀 Tärkeintä kuitenkin oli, että kakku maistui ihan super hyvältä!

Tarjoilussa oli teemana Suomi eli karjalanpiirakoita, fazerin karkkeja…

Läksäreistä en ruokien lisäksi ottanut paljoakaan kuvia lukuunottamatta muutamia kavereiden kanssa, hups…

Käytiin juhannuksena ottamassa vähän vaihtarikuvia.

Supermaaan

Just ennen tätä kuvaa aurinko alkoi paistaa ihan täydeltä taivaalta…

Mulla oli kunnon nauruhepuli menossa tässä kuvassa. 😀

Enää pari päivää lähtöön! Eiköhän laiteta viimeisetkin kamat kassiin ja lähdetä matkaan. Ensi kerralla päivittelyä maailman toiselta puolelta. Chauu!