Valitse sivu

Tiedättekö sen tunteen, kun ei vaan voi lakata hymyilemästä? Mulla on nimittäin sellainen fiilis just nyt. Pienetkin asiat saavat mut hyvälle tuulelle. Niin kaupankassan kanssa parin sanan vaihtaminen, uuden sanan oppiminen tai vaikka aurinkoinen sää.

Mulla menee täällä siis oikein mainiosti. Tällä hetkellä nautiskelen kolmen viikon lomasta nauttien ihanasta kevätsäästä. Säätkin ovat siis alkaneet lämmetä todella ihanasti, joten selvästi kesää kohta ollaan menossa. Kohtahan tässä pitää alkaa kesävaatteita etsimään…

Lomalla on suunnitteilla paljon tekemistä, joiden joukkoon kuuluu niin uusia paikkoja, kavereita, yökyläilyjä, reissaamista… Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Pakko myös sanoa tähän väliin, että loman alussa aloin kuunnella Antti Tuiskun uutta albumia, ja jäin kyllä niin koukkuun siihen. En oikeastaan kuuntele suomalaista musiikkia täällä yhtään, mutta tässä tein poikkeuksen…

Mulla on täällä aivan ihana ja välittävä perhe, joiden koira on valloittanut mun sydämen täysin. Omaa hauvaani ikävöidessä on ihana mennä rapsuttelemaan Pockeytä. Myös uudesta koulusta olen jo saanut uusia ystäviä, joiden kanssa vietän vapaa-ajallakin aikaa. Viihdyn siellä erittäin hyvin, vaikka nautinkin tästä lomailuista… Lomien jälkeen olisi tarkoitus kirjoittaa vähän kattavampaa postausta aussikoulusta, joten malttakaa vielä hetki odottaa.

Uusista kavereista huolimatta on kyllä tullut lähdettyä viikonloppuisin cityyn tapaamaan kavereita vanhasta koulusta. On ihan mahtavaa, kun on niin paljon välittäviä ihmisiä ympärille. Tunnen paljon ihmisiä eri puolelta Melbournea, mitä pidän kyllä suurena rikkautena. On mukava tietää, että aina on varmasti joku, jonka kanssa voi viettää aikaa vapaa-ajalla.

En tainnut täällä blogin puolella mainita, että olin tuossa pari viikkoa sitten sellaisessa Australia – Finland health innovation forumissa. Pääsin sinne yhden Ausseissa asuvan suomalaisen ”vieraana.” Minut oltiin oikein lisätty kutsuvieraslistalle haha.

Paikalle saapumiseni jälkeen menin juttelemaan eräällä vieraalle naiselle, ja hänen ensimmäinen kysymyksensä oli ”mitä yritystä edustat?” 😀 Selitin olevani opiskelija, jonka jälkeen hän kysyi yliopistoani. ”Ei kun ihan lukiossa vielä oon…” Olin siis selkeästi nuorin edustaja paikalla. 

Paikalla oli tosi paljon ”suuria” vaikuttajia Suomen ministeriöstä lähtien. Kyllähän siinä vähän alemmuuskompleksi tuli nuorena opiskelijana haha.  Mutta oli kyllä mahtava saada tilaisuus keskustella uusien ihmisten kanssa maailman muutoksista, ja mikä tärkeintä, oppia uutta. Olin niin iloinen ja onnellinen kävellessäni juna-asemalla tuon pitkän päivän jälkeen. 

Yleensä täällä Australiassa jaksojen välinen loma kestäisi kaksi viikkoa, mutta mulla se venähtää tosiaan kolmeen. Syynä tähän on reissu Adelaideen mun hyvän ystävän Alinan luokse. Ja kun paluu arkeen taas koittaa, on koulua vain jokunen viikko jäljellä ennen kesäloman alkua. Minun ei nimittäin tarvitse tehdä näitä päättökokeita täällä, jonka takia mun loma alkaa jokusen viikon aikaisemmin kuin muilla. Joten kyllä täällä tulee paljon lomailtua, mitä en toki huonona asiana pidä… Mutta niin, olen kyllä tosi innoissani, että pääsen vähän reissaamaan. Varmasti Adelaiden reissusta on tulossa aikanaan postausta! 

Varattiin myös lentoliput ja hotelli Sydneyyn ensi huhtikuulle. Tiedän, sinne on vielä piiiiitkä aika, mutta siitäkin olen jo tosi excited haha. Tämä reissu tulee olemaan mulle vähän niin kuin 18-vuotismatka. Samalla myös tietysti niin sanotusti loppuhuipennus mun vaihtovuodelle. Mutta sitä ennen on tiedossa paljon muita seikkailuja täällä isossa maailmassa. 😉 

Mä olen tällä hetkellä todella kiitollinen ja onnellinen.

Mikä tekee sut onnelliseksi just nyt?