Valitse sivu

Viime aikoina olen ollut koko ajan menossa, joten ei ole ollut aikaa kirjoitella, saati sitten tehdä videoita. En halua ottaa näistä mitään stressiä, vaan teen näitä silloin, kun on aikaa ja motivaatiota. Kotiin tullessani olen joko ollut liian väsynyt tai sitten olen vain halunnut käyttää päivän ainoan rentoutumishetken oikeasti siihen rentoutumiseen. Nyt kuitenkin repäisin hieman aikaa pienelle postaukselle. 

Tosiaan pari viikkoa sitten viettelin tuossa pientä lomaa. Silloin ystäväni Adelaidesta tuli Melbourneen vähän yli viikoksi. Me juostiin melkein joka päivä kiertelemässä paikkoja ympäri Melbournea. Vietettiin myös vaihdon puoliväliä, joka tuossa tuli täyteen hetki sitten. Oli ihanaa nähdä Alinaa taas pitkästä aikaa, ja viettää aikaa yhdessä.

Saint Kildassa…

Ihana puisto cityssä.

Alinan lähdettyä viime viikolla jouduin vielä kolmeksi päiväksi koulunpenkille ennen pitkän kesäloman alkua. Eilen siis alkoi virallisesti mun kesäloma täällä. Viikonloppuna mun kaveri oli meillä koko viikonlopun juhlistamassa loman alkua. 

Viikonlopun kiireisyys jatkui myös eiliseen maanantaihin, jolloin lähdin käymään cityssä kaverin kanssa. Tänään kuitenkin mulla on ollut ihan suhteellisen rauhallinen päivä. Aamulla siivosin, pesin pyykkiä ja sitten lähdin salille. Tuo käveleminen juna-asemalle käy melkein salitreenistä näissä lämpötiloissa… Kuumuutta on siis taas riittänyt, mutta en todellakaan valita. Salin jälkeen katselin netflixiä, jonka jälkeen sain itseni raahattua kirjoittamaan tätä postausta. Varsin rento päivä siis takana.

Huomenna lämpötilat keikkuu siellä 40 asteessa, joten meillä on tarkoitus lähteä koko Victorian suurimpaan vesipuistoon Geelongiin, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päästä kotoa.

Huomenna illalla kotiin tultuani pitäisi pakkaa kamat kasaan, ja valmistautua lähtemään pienelle campingille Melbournen ulkopuolelle. Matkaan lähden mun support personin ja hänen kahden aika pienen lapsen kanssa. Pääsen näkemään vähän Victorian ”countrysidea”, jota odotan kyllä innolla. Reissusta kotiudutaan jo lauantaina. 

Juhlistamassa loman alkua…

Lauantai-ilta menee varmaan ihan lepäillessä kotona, mutta sunnuntaina suunnataan katsomaan Star wars- leffaa mun perheen kanssa. Yhtään kyseisiä leffoja en ole nähnyt, joten hyvin mielenkiintoista tulee olemaan… 😀 Ehkä me voitaisiin lauantaina katsoa muutama aikaisempi star wars- elokuva, jotta pääsisin vähän kärryille ideasta… Paljon ihanaa tekemistä on siis ollut ja on tulossa lähiaikoina. 

Moni siellä ruudun toiselle puolella varmasti miettii, mitä ihmettä tulen tekemään tämän pitkän loman aikana. Tulen varmasti viettämään paljon aikaa kavereiden ja perheen kanssa, mutta mun loman kohokohta on matka Queenslandiin tammikuussa. 5.1 mulla lähtee lento Brisbaneen, jonka lähialueilla mun olisi tarkoitus viettää pari viikkoa. Sitä odotellessa…

Välillä tuntuu, että mulla on paljon ongelmia suomen kielen kanssa. Suomea puhuessani mulla tulee välillä niin outoja sanamuotoja ja käytän ihan vääriä sanoja, mutta eiköhän se suomi sieltä palaudu Suomeen palattuani. Me vitsailtiin tuossa kaverin kanssa, että ei osata puhua enää mitään kieltä sujuvasti. Jos enkun kanssa ei tarpeeksi takkuile, niin vähintään suomen kielen kanssa…

Mietin tuossa juuri, kuinka vähän kuvia mulla onkaan kavereiden kanssa. Sitten tää tuli vastaan mun puhelimessa… Tajusin syyn, sillä kaikki kuvat mun kavereiden kanssa on aina tällaisia. 😀

Mutta tässä tällainen pikapäivitys. Nyt mun on taas pakko rientää seuraavan tekemisen pariin! Palaillaan piakkoin!

See ya! <3