Valitse sivu

Nyt on Queenslandista palattu Melbourneen. Tai itseasiassa tulin kotiin jo viikko sitten, mutta aika on ollut vähän kortilla sen jälkeen…

Aivan mahtava pari viikkoa takana kaikkine uusine kokemuksineen!

Tarkoituksena olisi tehdä pieni video kyseisestä reissusta. Mutta ennen kuin sitä kuitenkaan saan muokattua, olisi tässä teille vähän kuvia….

Ensimmäiset kuvat ovat Brisbanesta

Parasta jäätelöä ikinä!

Noosassa kävelemässä 10 kilometrin pituista rantaviivaa

Rainbow Beachilla

Upea auringonlasku

Syöttämässä villidelfiinejä… 

Doggy beachillä

Buster dog <3

Tässä on kuvista vain murto-osa, sillä niitä tuli otettua reissun päällä enemmän kuin tarpeeksi.

Rakastuin Queenlandiin kovin paljon, vaikka olikin kahden viikon jälkeen kiva palata kotiinkin. Tapasin paljon uusia ihmisiä, niin suomalaisia, ausseja kuin yhden saksalaisenkin…

Brisbaneen saavuttuani olin ensin viikonlopun ajan Brisbanessa. Loppuajaksi matkustin Brisbanesta pohjoiseen, Gympie nimiseen paikkaan ihanien suomalaisten luokse. Tehtiin melkein joka päivä retkiä lähellä sijaitseviin paikkoihin. Reissun aikana pääsin myös käymään noin viidellä eri rannalla, mikä ei ole ollenkaan huonompi saavutus, haha.  

Lämpötilat huiteli joka päivä vähintään 30 asteessa, joten kylmyydestäkään ei tarvinnut lainkaan kärsiä… Queenslandin ja Victorian eron kyllä huomasin välittömästi lentokoneesta tultuani. Trooppinen ilmasto sai lämpötilän tuntumaan todella kuumalta. Sää oli myös paljon ”vakaampi” verrattuna Melbourneen, jossa voi saada päivän aikana kokea jokaisen vuodenajan. 

Tiivistetysti sanottuna oli kyllä mahtava reissu, jonka tulen muistamaan koko elämäni! <3

Täällä kiirettä riittää niin paljon, että ei ole tullut kauheasti blogia päiviteltyä. Mutta se vain kertoo siitä, kuinka paljon viihdyn täällä! Kohta enää 3 kuukautta jäljellä täällä maailman toisella puolella tällä erää. Välttelen aiheen sanomista ääneen ja etenkin siitä sen kummemmin puhumista.

Australiasta on tullut mun koti. Suomi tuntuu lähinnä hyvin kaukaiselta paikalta… 

Voinko vain jäädä tänne?

Tulen päivittelemään Queenslandin jälkeisiä kuulumisia vaikka kuvien avulla pian… Myös Queensland video on tulossa!

Palaillaan siis mahdollisimman pian! See ya <3