Valitse sivu

Tämän vuoden, samalla myös mun ensimmäinen, ruissi on nyt takanapäin. Kolmen päivän tanssimisesta ja laulamisesta on vihdoin palauduttu normaaliin päiväjärjestykseen. Vielä muutama päiväkin ruissin jälkeen oli reissusta muistuttamassa käheä ääni, mutta oli se sen arvoista. 

Päivät kuluivat tosi nopeasti, joten otettiin kyllä kaikki irti reissusta. Tämä näkyi sitten liian lyhyinä yöunina, mutta uusi päivä saatiin aina hyvin käyntiin hotellihuoneessa musiikin ja laulun voimin. Ae että. 

Tämän vuoden esiintyjät olivat kyllä niin huiput. Kaikki mun lempiartistit samassa tilassa, not bad. Erityisesti Dua Lipa, The Chainsmokers, Years&Years ja Haloo Helsinki nousi mun lemppareiksi. Dua Lipan ja Years&Yearsin lavakarisma ja -esiintyminen jäi päällimmäisenä mieleen, he todellakin ylittivät odotukset! Dua ei siis todellakaan tuottanut pettymystä Melbournessa nähdyn keikan jälkeen! Haloo Helsingin keikalla mä herkistyin ihan niin paljon, että oli kyynelissä pidättämistä. Kuuntelin aina Ausseissa Haloo Helsinkiä, ja niinpä ne biisit ja sanat iski muhun tosi kovaa.

Monta päivää ennen ruissin alkua oltiin jännitetty tulevaa säätä, mutta eihän siinä ollut mitään syytä huoleen. Saatiin nimittäin legandaarinen ruissisää ihanalla auringonpaisteella. Oli kyllä niin upea viikonloppu! Toivottavasti ensi vuonna uudestaan.

Tämä postaus on hyvä päättää kuviin, joista toivottavasti välittyy meidän hyvät fiilikset. 🙂