Valitse sivu

Heippa!

Nyt olisi hyvä aika ottaa itseäni taas niskasta kiinni blogin suhteen, ja jatkaa sen kirjoittamista säännöllisesti. Onhan tässä jo hyvät neljä kuukautta mennyt viime postauksesta. 

Blogin lisäksi olen pitänyt matalampaa profiilia myös muissa sosiaalisissa medioissa. Ei ole yksinkertaisesti huvittanut kirjoittaa tai julkaista uusia kuvia. Saati sitten seurata muiden elämää. Ei siinä mitään, sillä omakin elämä on ollut hyvin hektistä viime aikoina. Australiasta paluun jälkeen kesti tovi toipua kulttuurishokista ja sopeutua takaisin Suomeen. Julkaisen huomenna postauksen Suomeen paluusta, ja kerron vielä enemmän fiiliksistä siihen liittyen. 

Hengissä siis ollaan, all good everything ja sitä rataa. Blogi ei tule kuolemaan vaihtarivuoden loputtua, vaan jatkuu vähän erilaisilla aiheilla. (Vaikka tässä neljässä kuukaudessa se olikin jo ehtinyt heittäytymään puoliksi hautaan) Toivottavasti vanhat lukijat löytävät tiensä takaisin tänne. Ehkä jopa muutama uusikin sellainen.  Vähintään saan itse purkaa sydäntäni tänne.